fbpx

Persbericht

Bestuur Stichting Proef Dalfsen zoekt opvolgers

Na tien prachtige edities van het evenement Proef Dalfsen heeft het huidige bestuur van de Stichting Proef Dalfsen besloten te stoppen met haar bestuursfuncties. Het draagt het stokje graag over aan een nieuwe lichting enthousiaste Dalfsenaren.

Het bestuur heeft dit besluit onlangs genomen: ‘Net als in het bedrijfsleven, moet je op een gegeven moment afscheid nemen en het stokje overdragen aan anderen. Het was best moeilijk om tot dit besluit te komen na tien prachtige edities. Elk jaar bracht Proef Dalfsen weer duizenden mensen op de been. Inwoners die zich op deze dag verheugden, toeristen die speciaal naar Dalfsen kwamen om deze dag te beleven, jong en oud. Want er was gewoon veel te beleven.’

De Historische Kring Dalfsen blijft in 2023 de Open Monumentendag verzorgen op de 2e zaterdag in september. Ook het Dalfser Bierfestival en de Westermolen zetten hun activiteiten volgend jaar gewoon voort. Aan het nieuwe bestuur de uitdaging om op deze dag nieuwe elementen toe te voegen.

Opvolgers gezocht!
Wij zoeken opvolgers, mannen en vrouwen, jong en oud, die dit prachtige jaarlijkse evenement willen voortzetten. Het huidige bestuur helpt de opvolgers uiteraard graag op weg, het wiel hoeft niet persé opnieuw te worden uitgevonden. Maar een nieuwe eigen(tijdse) invulling geven aan Proef Dalfsen staat de opvolgers geheel vrij. Als Dalfsen jaarlijks op die 2e zaterdag in september maar borrelt en bruist! En daar hoef je echt niet heel veel voor te doen.

Interesse?
Neem voor 1 november 2022 vrijblijvend contact op met Fred Boesjes, secretaris van de Stichting Proef Dalfsen, via secretaris@proefdalfsen.nlMochten er voor die datum geen belangstellenden zijn, dan moeten we helaas overgaan tot ontbinding van de Stichting Proef Dalfsen. En dat zou erg jammer zijn.