fbpx

Het 17e Bierfestival

In 2019 werd alweer voor de zeventiende keer door de Stichting Dalfser Bierfestival, in samenwerking met de plaatselijke Horeca, het Dalfser Bierfestival georganiseerd!

Plaats van handeling was het Kerkplein in het centrum van het dorp, op zo`n 10 minuten lopen van het NS Station van Dalfsen.

De aanwezige brouwers werkten samen met de plaatselijke horeca om een aantal gerechten te bereiden met hun bier als ingrediënt.

dsc01084-a

 

Bent u geïnteresseerd in meer info over bier?

Let op! ID Controle op leeftijd!

PROEF DALFSEN IN 2021

Het zijn barre tijden voor o.a. horeca, detailhandel en organisatoren van evenementen. Ook de organisatie van Proef Dalfsen heeft een rem moeten zetten op haar activiteiten, eerst in 2020 en nu ook voor 2021 kunnen we helaas niet voluit gaan.

Het gebruikelijke magazine Proef Dalfsen zal dit jaar dan ook niet gerealiseerd kunnen worden.

Mochten de omstandigheden zodanig verbeteren dat toch (iets) meer activiteiten kunnen plaats vinden, dan zal het bestuur van Proef Dalfsen alles in het werk stellen om een verkorte versie van het evenement op zaterdag 11 september 2021 te presenteren. Te denken valt aan een fiets- en/of wandeltocht rond Dalfsen, met aandacht voor een aantal bedrijven, bijzondere gebouwen en mooie plekken.

De beslissing hierover zal het bestuur van de Stichting Proef Dalfsen uiterlijk 1 juli naar buiten brengen.